WOTLK > Забавление

Изкуство

(1/13) > >>

Omasvinq:
Интересно ми е има ли хора, които извън Warcraft да се занимават с някакво изкуство. Например да рисуват, или пък да свирят? Или някое от останалите стотици неща. Пък дори на аматьорско ниво, просто като хоби.
Мисля, че ако има такива може да се заформи една приятна и интересна темичка. Дано не греша.

IvoArsov:
Попринцип се занимавам с видео монтаж и композитинг ( пак на видео , не на  музика ) . В момента съм в лееек "творчески" ( доколкото т'ва може да се нарече творчество де ) застой . Ти к'во , дрънкаш на китара , трашче , деад метълче ?

P.S. Наистина добра тема , само да не я съсипят "тролчетата" ( д**ба , как мразя подобни геймърски думички , но са точни за случая ) . 

Abken:
Хоби в сферата на музиката - Synth, тоест йоника/синтезатор всеки му вика различно. От време на време създавам по някоя друга мелодия в постструктуалистичен стил, но винаги чрез звук настроен за пиано.

А също така се занимавам и с кино, най-вече американско (най-общо казано), като пиша статии, но далече извън България, а именно в САЩ. Жалко, че тук изкуство като кинематография не е много известно, отдавна замря българското кино, може би от последните филми се сещам само за Мисия Лондон за добър филм, но не перфектен. Българите отдавна са забравили киното, че и театъра, въпреки че аз лично не си падам по театър... Време е да си припомним кои са Мелпомена, Талия, че и Полихимния...


P.S: Добра тема.

Omasvinq:
И аз се надявам да не я съсипят троловете темата.
Иначе, Abken, тука наистина не вирее почти нищо... Като цяло ни е бая бедна културата, малко хора се интересуват от изкуство, всеки гледа да се напие и да удари някоя к*рва в дискотеката, пък за останалото му е през к*ра. Ще ме извинявате за циничността, ама мисля, че точно тия думи най-добре описват ситуацията в България в момента.

А аз, да, свиря на китара... Ами, нещо като дет свиря... Не си ограничавам музиката до това да звучи по някакъв строго определен начин.. просто както ми харесва. И се занимавам на ниво хоби, разбира се, и дума не може да става за професионално. От няколко години се хванах да дрънкам ей така и мисля добре си запълвам времето. Кофтито в случая е, че съм от Враца и вече почти година не можем да си намерим вокалист... А уж не е толкова малък град

Sapphiron:
Аз рисувам ,когато ми дойде музата. На ръка и в 99% от случаите с молив. К'вото ми скимне и когато ми скимне. Съвсем любителски ,но се справям прилично ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия