WOTLK > Евенти

Крале на арената

(1/14) > >>

MeKeTa:
От доста време замислям евент, в който да се докажете, че сте най-... с арена партньора си.
Крале на арената ще е евент, който ще се 'провежда' края на всеки месец, но ще е с продължителност цял месец. В какво се състои идеята за евента.
Всеки,който има партньор за 2v2 арена ще може да участва.
Битката(защото ще е само 1), ще се състои в Gurubashi Arena и ще представлява меле, между всички арена отбори,които са записани, като последните оцелели ще получат злато и табарти,на които ще пише 'Крале на арената'.
След като има излъчени победители, в тема от форума ще се отправят предизвикателства от други 2v2 арена отбори и 'кралете на арената' в края на всяка седмица ще избират една от групите с която да се бият за запазване на титлата и табартите си.
В края на всеки месец, титлите и табартите се залагат отново на мелето и ако са късметлии отново ще ги получат, ако не други ще вземат титлата,табартите и златото.
От към организация смятам да използваме лидерите на всяка гилдия. Което ще рече, че за да може да участва даден отбор, трябва да бъде записан от лидера на гилдията в която участва. Без значение дали и двата партньора са от една гилдия. Ако има някакви нарушения в процеса на мелето или седмичните предизвикателства, цялата гилдия ще губи достъп до участието в този евент за период от 1 месец.
Има още какво да се до обмисля и затова ако сте навити за подобно нещо, ще е хубаво да коментирате тук и ако може без излишни постове и спамене.  :clover:

dobermana:
Ще има ли ограничение в ГС, всички магии ли ще са позволени, как ще се следи за тези нарушения ?

zeraful:
Всичко е добре, но това със седмичното предизвикателство, така да го нарека, малко има да се дообмисли. Имам в предвид, че избора на противника не трябва да става от "кралете", защото те ще избират най-слабият отбор, между тези, които са му отправили предизвикателството, с цел да си запазят титлата поне за още една седмица. Няма ли да е по-добре предивилите "претенции" към титлата, да се сбиват на едно мини меле и победителите да се бият с "кралете" ? Така най-скилнатият отбор ще има шанс да вземе титлите, което ще и по-интересна битка.
За месечна награда казваш злато, табарди и титла. Но, няма ли да е по-добре ако даваш част от златото, примерно да речем 70 процента, а останалото злато да го даваш на тези, който вземат седмичните евенти, респективно и титлата, защото инъче за тях, освен табарда, няма друга награда, че са отнели титлата, на седмичния евент. В противен случай се получава така, че ако отбора играе за злато, на него няма да му пука дали ще запази титлата си цял месец, или само една седмица, така или инъче той ще е взел цялото злато в момента на спечелване на месечния евент. А ако знае, че ще има още злато ако си защити титлата в седмичния евент, то ще му действа като мотивация да даде всичко от себе си. Респективно, предизвикващите, че имат мотивация да се записват за седмичните евенти, за да вземат останалата част от златото, която ще се разпредели като награда за следващите 3 седмични евенти.

Успех ;>

curvylan:
А ще може ли да се предвиди едно малко пространство за "агитката" :freak: винаги съм се чудел как може такива лоши "дуелисти" да са със фулл s8 и ще ми е интересно дали наистина си заслужават gear-a.

пп:Само да не стане някой много скъп "билет" :clover:

MeKeTa:
Не, няма да има никакви ограничения, за да е интересно.
Избирането на противник за седмицата може да става с гласуване. Но по принцип мисля, че ще е по-унизително да избират по-слабите, отколкото да се докажат, че наистина заслужават титлата.
Ако някой победи кралете през седмичните боеве, пак ще вземе злато, само че по-малко.
Целта е да не се биете безцелно всеки ден пред столиците и да се чудите кво да правите и също така, колкото се може по-малка намеса на ГМ-ите.

п.п.: Примерно, вместо да си вземате точките за седмицата, защо да не пробвате да си вземете и още малко голд, а защо не и слава(ако подобни титли може да се нарекат слава). :)
Ако има победител през седмичните боеве, може да си запазят среща с отбора победител от месечното меле и после двата отбора се бият за табартите и титлата.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия