WOTLK > Евенти

Предложение за ЕВЕНТ

(1/2) > >>

voltas:
Предлагам на ГМ-та да направят интересен пвп турнир. Мислех да го направя само в гилдията, но нямам време да организирам дори и ходене до банката.
Ето какво предлагам:
Турнира се разделя на 2 части
Краля на крадцитеКралят на крадците е турнир които ще допадне на всеки който обича дебненето и мръсните номера в играта без правила, без ограничения всяка магия буф и професия са позволени, ако успеете да си докарате танк играете с него, има само едно ограничение биете се сами всяка външна намеса в боя е забранена. (бугове и хакове също са забранени)               


Шампионът на честатова е двубоят на титаните без професии, без 3 реда буфове, само играч срещу играч, сблъскани в честна битка за да изпитат уменията си. Правилата на арената важат и тук, но без професии без мрежи, ракети и т.н. двубоят е един срещу друг всяка външна намеса води до загуба, (бугове и хакове също са забранени)

Накрая 2та победители ще се срещнат
един срещу друг за да определят, дали
честа или измамата ще спечелят
турнира!!!
общи правила:
 играе се всеки срещу всеки
 двубоят се играе по схема 2 от 3 дуела.
Всеки играч който претърпи 2 загубени двубоя отпада от състезанието
Играчите могат да сменят талантите си преди всеки бой
Кой срещу кого ще играе ще се избира на случаен принцип
Местата за двубоя, ако се навие някое ГМ да го прави също може да са на случаен принцип, ако живот и здраве имам време и аз го правя ще са само 10на и ще ги избирам според играчите
За healer-ите, ако двубой продължи повече от 5 мин се организира дърварски бой. (дърварски бой – публиката се нарежда в кръг и бие всеки който се доближи до тях без всякакви магии които карат играча да губи контрол над героя, прекъсване на магии и т.н. публиката започва постепенно да затяга кръга caster-ите правят магии само, ако са на 5-6 yards range и по възможност масови. ) други варианти са места където могат да се удавят, или има лава.
Финалният двубой се играе 3 от 5 дуела.
Хубаво е, ако го организира гм да се уеднаквят сетовете на участниците. (според мен frost savage е най-добрият вариант който да се даде деня преди битките и след края на турнира да се махне)
Надявам се да успеете да го организирате.


Ето ви нещо което да ви даде бегла представа за какво става въпрос
http://dox.bg/files/dw?a=3829ca725a

Requiem_1:
Ще я имам предвид тази идея , но ако имате добри идеи за ПвЕ ивенти може да ги споделите тук. Мисля че е време за един такъв в рамките на последния месец от тази година  :clover:

rhapsody:
Как ми се бият босовете от Hyjal... Последно до колкото знам повечето бяха бъгнати :confused:

Bl1zAlkA7a:
Hyjal си работи на 100% :) А за ивент, мисля че чакахме малко в повече :freak: А за PvE имам идея, но за някои от вас ще е трудно осъществима - най-бързо минаване на всички инстанции от класика сами :freak:

voltas:
За pve може да се направи в 2 варианта или да се пусне групата в една зона и да е нещо като защита на кулата. Нон стоп вълни от моб и на 3 вълни пауза 1 min за рес и почивка. На всеки 6 да се изкарва бос и така примерно 24 вълни. Да се засича и време, ако никой не стигне до края. Другия вариант е класиката – 6те най трудни боса първите които успеят да ги убият. Но според мен няма много гилдии които ще съберат 20-25 играча.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия