WOTLK > Raids & Dungeons

Flame Leviathan 10 man mode 1 man army

(1/3) > >>

untaught:
Love that loot!
http://vbox7.com/play:md66d1846a
Естествено - гледайте го HD във vmeo.

zeraful:
Добра работа  :bounce:

Сега се приготви за спам как си:

а) бъгвал
б) инса не работи
в) инса работи ама на гилдията на Шаро  нещо все им бъгва докато я райдват
г) "в _ОФИ_ сървъра не е така, ти ако знаеш как е там...бла...бла"
в) <insert ur random shit here>

Караконджул:
untaught, gj :clover: Това мисля, че на 25 не може да стане, нали? Питам, понеже повече пъти съм бил на 25 и ми изглежда далеч по - бърз.

зерафуле, батин, ти и онова отпадъче нолан сте края на интернеда, последните босове, разбери! Такива плиткоумни дебили, като вас, няма да има и в следващите десет експанжъна :no:

untaught:
Сам на 25 не става, need 2 players more.

zeraful:

--- Цитат на: Караконджул в Април 05, 2013, 12:55:22 am ---untaught, gj :clover: Това мисля, че на 25 не може да стане, нали? Питам, понеже повече пъти съм бил на 25 и ми изглежда далеч по - бърз.

зерафуле, батин, ти и онова отпадъче нолан сте края на интернеда, последните босове, разбери! Такива плиткоумни дебили, като вас, няма да има и в следващите десет експанжъна :no:

--- Край на цитат ---


Како, с теб не искам да комуникирам първо защото комуникацията с примат като теб е чиста форма на социална деградация и самоубийство и второ знам, че с идиоти не се спори защото трябва да слезна на твоето ниво а толкова ниско и да искам не мога да падна. Свободен си сега да сипеш и лееш гнилоч само и само деня ти да е усмислен, и без това ти за друго в този форум не влизаш освен да си изсипеш торбата с комплексите. От край време се опитваш да се заяждаш с мен, продължавай щом това ти е цел в живота, аз не мисля да ти отговарям най-малкото защото ме е гнус ;). В заключение барай меча и фостата корфо.

Панчо поздравления още веднъж за добрата работа и ти се извинява за спама.
Набирай се сега  :clover:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия