WOTLK > Raids & Dungeons

Magtheridon's Lair 3 man raid

(1/4) > >>

untaught:
Понеже някои хора ми твърдяхте, че боса не може да се убие дори и с 10 човека, реших да ви пусна едно клипче. Гледайте го на HD, че иначе е трагично качеството. :clover:

https://vimeo.com/62509163

HamHum:
It is a miracle !!!

Караконджул:
Защо го биете отвън?

За толкова спокойна битка, "помпиш" по бутоните, като за последно. Ако ползваш адон, който ти показва ротацията, няма да губиш време. Тествах многократно, как е по - добре, с цъкане зверски или с цъкане в точния момент. В крайна сметка се оказа, че по втория начин ми носи около 10 - 15к + дпс. :clover:

untaught:
За да не останат половината(1-2 :freak:) извън залата.

Помпя, за да ми атрофират бутоните на клавиатурата - просто така съм свикнал. Не съм dps, за да се старая да правя някакъв dmg, а просто трябва да си държа агрото. И като за последно - войнът танк няма ротацията, а приоритети, които в клипа не ги спазвам, защото нямам проблем с агрото.

Караконджул:
Първия въпрос беше риторичен :mrgreen:

--- Цитат на: untaught в Март 24, 2013, 12:26:36 pm ---Не съм dps, за да се старая да правя някакъв dmg

--- Край на цитат ---
Факт, че не си дпс. Обаче хората в прайвет сървърите, та дори и ти, явно мислите, че единствената роля на танка е "боксова круша". Това е много грешна представа и нека ти покажа един от най - добрите танкове в световен мащаб - Fraggoji. Виж му камъните, те са достатъчно показателни.

Мен ми е ясно защо се "помпи", аз също бях така до преди няколко месеца. Мисълта ми бе да пробваш и по другия начин, защото резултатите са повече от положителни.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия