WOTLK > Raids & Dungeons

проблем с Molten Core

(1/2) > >>

LaSnOcHeS:
Така проблема е в това, че за да се появи "Рагно" трябва да се убият всички други босове, но 1 от тях липсва и по-точно http://www.wowhead.com/npc=12018.
Убихме всички преди него, но той не се появи също така и "Рагно" липсваше, ако може да се добави боса и да се провери дали след убиването му се появява "Рагно". То и ние може да проверим стига посоченото нпц да си е на мястото  :confused: .
Ако не може да се направи нещо по въпроса ще помоля да ми се аддне http://www.wowhead.com/item=19017  понеже ми трябва за куеста http://www.wowhead.com/quest=7786  и ако "Рагно" го няма няма как да го взема ( или да се сложи с вотинг точки).

Така ето и снимчици на всички убити босове (на някои им липсват телата, защото снимах местата след като избихме всички) :

Lucifron:

Magmadar:

Gehennas:

Garr:

Shazzrah:

Baron Geddon:

Golemagg the Incinerator:

Sulfuron Harbinger:


Ето това са 8 от 10-те боса в Молтен-а.
Ето и пик на мястото на 9-тия и може да се види и чата и ако не ми разбирате на писането  :freak: ето какво означава "sig zatui ne se summva ragno" -> "Сигурно, заради липсата на този босс  не може да се съмне Рагно" :

Караконджул:
Majordomo e единствения бос преди Рагнарос, който има някаква механика. Около него са спаунати още 6 (мисля) наги и те трябва да бъдат убити, след което получаваш луут от сандък до него. Казва няколко изречения, след което изчезва. Когато отидеш на мястото където е Рагнарос, там те чака Majordomo. Призовава го, кратък диалог между дватама, умира и тогава почва битката, между теб и Рагнарос.

п.п. Аз събрах меча и мейса от там, за около 16 ръна, обаче репутация изисква още няколко.

Roguetype:
При нас понякога Majordomo не иска да се покаже, дори когато са убити предните наги и другите шефове.

Караконджул:
Той си е постоянно на мястото, едва когато избиете другите наги около него, тогава се портва при Рагнарос.
Затова мисля, че не му е оправена механиката и не се появява в ЕВО.

Я кажете от къде си теглите клиента, да видя, какво се случва :Р

LaSnOcHeS:
Принципно знам какво става при него  :smart: ама тука липса той и нагите му, а без него няма как да се появи Рагно  :confused:

п.п.: То да не кажа, че само есенцията ми остава  :cry2: иначе за елементиума си имам материали и мога ги направя по всяко време, 1-я айтъм ми падна остана другия,
ама той лесен, а за репа, той ми е готов от преди 3 години  :freak:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия