'Аре стига сте разубеждавали момичето! Щом е решила да си цъка с паладин, то нека така да бъде. Зак'во въобще я хвърляте в издънки не мога да разбера? След като й казвате, че за начинаещ е лесно да се играе с ловец и крадец, защо не предвидите факта, че сигурно няма толкова дълги пръсти за да използва с кей байндс всички нужни магии, когато и потрябват.
Според мене правилно се е насочила към паладина и нека това не се променя, защото ще и доставя удоволствие да играе с него, а не с друг препоръчан клас.
Често в ЕВО се случваше новаци да ме питат - (даже наскоро имах един случай, въпреки факта, че в ЕВО не играя от много време) - Кой герой е най-силен? С кой ще съм най-добър и ще ми бъде най-лесен?
Най-простият начин да отговориш на това е, като накараш човека да прочете по-малко за класовете и какво предлагат те (независимо в интернет или в самото "ревю" на играта), и чак след това да си изберат това което най-много им приляга, независимо по какъв начин. Било то възоснова на личен характер или просто начин на действие.
В заключение мога да повторя!
Добре си се насочила към паладина. Той не е чак толкова ламав, за колкото се смята. Ще ти е лесно да играеш с него, въпреки факта (както каза Сапфи), че ще ти отнеме време да научиш тънкостите, за да отреагираш адекватно в различните ситуации (визирам насоката ти в PvP). Действай смело и наблягай на постовете, на г-н
Караконджул. Има какво да изчерпиш, не само като информация за играта. И не забравяй! Играта е за забавление, а не за тровене на нерви.
Успех!