Започнал съм работа по нов уеб-сайт на гейм сървъра.
Имам доста идеи за него, някои ще мога да ги направя, някои все още не знам дали мога да ги направя други няма да ги има понеже изискват програмиране на по-високо ниво от моето.
Целта на темата ми е да чуя и вашите предложения за да ги сравня с моите идеи.
Има вероятност да предложите неща за които аз не съм се сетил.
Моля не се карайте и не се критикувайте един с друг - това е моя задача.
Можете да давате предложения и за самия графичен дизайн, но не да ми показвате други сайтове а ваша идея, било то хубав wallpaper или някаква снимка, елементи икони които могат да се интегрират и др. подобни.
Трябваще предварително да споделя моите идеи за да няма повторения:
Езикова възможност за БГ/EN - DoneАрмори -DoneФорума ще бъде отделен - Done. (
ще извадя целия форум и ще оставя само категориите на wow, паролите и потребителите ще се запазят както са били до сега.)
Новини. - DoneRSS Feed - Done (
към новините)
История и информация за сървъра. - DoneСписък на Екипа - DoneFAQ - Done (често задавани въпроси) Необходими са само статии.
Галерия - Done (
wallpapers & screenshots - може би и произволна снимка от галерията на всяка страница в отделен блок)
Donate - DoneУеб-форма - Done (
възможност за запитвания, предложения, оплаквания ала бала - възможност за връзка с мен през страницата)
Оказион (
може би ще добавя тази функция да гледате какво има в оказиона, въпреки че това си го има в играта)
Вотинт система - DoneСтатистика - Done (
ала бала коя раса са повече алианса или хорда са повече, такива неща)
Списък на изгонените. - DoneСъздаване на профил. - Done (
регистрацията)
Активирането на профила - Done (
чрез мейл)
Влизане в профила си - Done Отваряне на страници изискващи да сте влезли в профила си. - Done Искане на нова парола - Done Потвърждаване на искането за нова парола - Done (
по мейл)
How to Connect - Done (
информационна страница от къде да изтеглим играта и как да я настроим за нашият гейм сървър) (req by
pa4o)
Информация за расите и gameplay-я. (Важните неща които трябва да знаем за нашата раса и клас) (req by
Rumba)
Most Online - Done (
Това вече съм го правил и го имам готово.) (req by
krastavica)
==================
Липсва идея за лого - Done==================
Отказани предложения:Карта на играчите:
Прекалено много чакалене по нея и дебнене на малки левели. Все пак сме pvp сървър.Карта на потребителите (
не съм го правил но мисля че ще стане - това карна на потребителите които играят в сървъра но показани по ip адреси в googlemap - отказвам да я направя поради липса на идея, тествах по няколко вариянта, но всеки един се оказа погрешен)
Без глупости да не го отнесе някой.