Преди доста години...може би 7-8 един приятел ми показа това нещо наречено WoW. Тогава идея си нямах какво е това private server или retail. Просто ми метна играта на харда и давай да бродим из Azeroth. Носталгия...първо започнах тук в Evo-то. Последваха славни времена, спечелих доста приятели (врагове не мисля че може да имаш на игра, все пак са само пиксели). Минаха близо година и половина...славни времена. Играех като алианс и доста се тупахме с хордите
...мина време обаче и реших да се пробвам в голямата работа Blizzard. 6 години игра...Emeriss, после Kazzak..до един момент. Не ми се плащаше вече за една игра, която стана като сапунена опера и след WoD ме загубиха като subscriber. Проба грешка в няколко сървара и ме налегна носталгия и пак реших да видя как е при вас. Та, по въпроса. Какво се случва в сървара, събирате ли се хора (та било и малко) PvP и PvE има ли? Предполагам, че златните години няма да се върнат, но ми е интересно дали сървара е жив или просто бродят 2-3 сенки из него, които не си говорят?
Съжалявам за дългият пост и лирическото отклонение