не знам,какво си оправял на Лича,но преди по малко от месец стигнахме до лича на 25хц и познай,фазата със духовете ме отчая направо,да не говоря,че Лича е вече преебан ина 25 и 10 нормал,фазата с фрост мурнето,когато трябва да те прати долу и да се биеш със духа,даже нямаш честа да го удариш понеже умираш още докато си горе и те е хванало,но това явно и в близард си е така.Скъпа Ели,явно си дълбоко объркана и разстроена от факта,че някой хора се опитват да задържат смешната популация на сървъра,за да има хора с който да се играе,за жалост хора без работа правят точно обратното и да ти кажа само,че не съм ИСКАЛ или ЗАДЪЛЖАВАЛ untaught да прави каквото и да е,това че ти ми преиначаваш думите си е твои проблем.АЗ КАЗАХ има толкова много неща за оправяне,точно до това ли опряхте и не съм казал,че untaught е длъжен да ги оправя.Видя ли някъде да съм казал,че той ми е длъжен или си падаш по научната фантастика.
П.с:Zeraful,това с донейтването,повечето хора го правят не за итемите,а с мисълта,че събраните пари от Пейчо ще доведат до развитие на сървъра(защото е много по добре да работи всеки инс и да си биеш босовете по нормален начин,а не да донейтваш )Мога да ти го дакажа с това,че имам 3000 воте пойтс и не съм ги изхарчил,понеже не ми трябват,но го правя с цел за популяризирането на сървъра,за да има повече хора за бг-та инсо и т.н,така,че тезата ти,че срещу дп-то се получава нещо насреща отпада....а и това което исках от Пейчо,като итеми и други работи срещу ДП той най нагло ме излъга,че не е давал на хора такива неща срещу ДП,но всъщност не знае,че познавам почти целия сървър и знам кой какво е взел и как го е взел понеже се хвалят...