WOTLK > Предложения

Предложение за увеличаване на арените.

(1/2) > >>

zeraful:
НЕ знам дали е възможно но ми се струва, че предложението ми ще доведе до засилване на арените, колкото и малко народ да сме останали в сървъра.
Предлагам при всяко участие в арена, играчите, независимо дали от победилия или загубелия отбор, да получават някаква допълнителна награда. Примерно може да се направи когато излезеш от арената да получаваш в инвенатара си торбичка, която да има различен шанс за дроп на различни неща, като например:
-10 арена точки
- 2 фростки
- 3 триумфки
- 10 злато
- някакво JC камъче
- някакво направено камъче
- колбички някакви с ефекти
- храни с ефекти
- use предмети със забавни предмети
- може и с някакъв доста минимален шанс за дроп да се сложат някакви реле части, или части от пвп и пве сетове от минали сезони, примерно т2, т3, т4... and so and so... (КАТО РАЗБИРА СЕ НЕ СЕ СЛАГАТ WRATH ЧАСТИ!)
- ако админа се навие да вдигне летвата може да сложи някакъв минимален шанс, примерно 0,01 drop rate, на някакви maunt-ове, 0,05 рейт на някакви pet-чета, и примерно 0,01 drop rate на оръжия от минали сезони.

Ако не може да се направи с торбичка, може да се направи с custom npc, което да има нещо като repeat daily Q, които да изисква участието ти в арена, за да получиш наградата, като бъде премахнато ограниченоето колко пъти може да го изпълняваш дневно този куест.

Като разбира се, примерно стойностите на дроп от 2vs2 да са по-ниски от стойностите за 3vs3. Но нека наградите да не са различни за различните set-ове арени, за да се избегне алтването за торбички.

Целта на предложението ми е, да не се облагодетестват прекалено хората играещи арени, но да се засили интереса им към арените. Един вид да имат гъдел да видят какво ще им се падне в торбичката.

Знам, че това прилича на предложение за fun сървър, но малко или много нашия има доста белези на такъв, а при ограничената популация и постоянното висене away, мисля че това ще е едно разведряване на обстановката.

admin:
Тов няма да увеличи арените, ще увеличи фалшивите арени и фарменето на този lootable предмет.

Също така виждам и няколко технологични проблема, които не ми е ясно как ще се решат.

Roguetype:
Аз предлагам арените да струват двойно повече от това, което са сега, за да се премахне алтването тотално, защото има много народ в сървъра и всички имаме много пари. :doh:

Надявам се да сте разбрали, какво имам в предвид :Х

zeraful:

--- Цитат на: admin в Ноември 29, 2013, 01:06:02 pm ---Тов няма да увеличи арените, ще увеличи фалшивите арени и фарменето на този lootable предмет.

Също така виждам и няколко технологични проблема, които не ми е ясно как ще се решат.

--- Край на цитат ---

Фалшиви арени, които могат да де хванат и накажат, но за сметка на това ще привлече вниманието на останалите, които правят реални арени. Колкото до фалшивите арени, идеята ми е наградите да да такива че да не си заслужават риска от наказание, заради тях.

Sapphiron:

--- Цитат на: Roguetype в Ноември 29, 2013, 01:36:26 pm ---Аз предлагам арените да струват двойно повече от това, което са сега, за да се премахне алтването тотално, защото има много народ в сървъра и всички имаме много пари. :doh:

Надявам се да сте разбрали, какво имам в предвид :Х

--- Край на цитат ---
Напълно съгласен! Ако има начин даже да се направи забрана да не можеш да създаваш повече от 2 тийма на 1 герой за даден период (примерно година) още по-добре! Друг е въпроса ,че с малкото познания които имам по тия скриптове мисля, че няма как да стане или поне аз не знам!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия