WOTLK > Предложения

transmog npc

(1/8) > >>

zeraful:
Здравейте, единственото нещо, което ми харесва от cata версиите нагоре е transmog опцията. В АТ имат custom npc, което осигурява тази функция за wotlk версия. Има ли начин и при нас да бъде написано и пуснато едно такова custom transmog npc? То за имане на начин - има, но вие ще можете ли?

Мисля, че това ще доведе до огромно разнообразие, нещо ново и невиждано досега и предполагам нямащо го в много сървъри, което ще е добра реклама за сървъра ни.

Който не е запознат какво е това >> http://www.wowwiki.com/Transmogrification

С две думи срещу злато ще можете да променяте външния вид на сет-овете си по начин по който искате да изглеждат, като им запазвате статсовете. Примерно сет-а ви може да е wrath но да прилича визуално на tear 3, като си запазва статсовете от wrath-a.

Deeppain:
Yeaah.. Дано да го имаме в сървъра, ще е якичко  :up:

justmexd90:
Има много transmong скриптове , но не са като този в АТ.. За да се transmong-неш трябва да имаш итемите в чантата.Примерно от WF искаш в t7 , но за целта ще трябва да имаш t7 итемите в чантата.Не изискват рейт.Може само от cloth в cloth , leather-leather , mail-mail , plate-plate и лилавите итеми само в лилави и т.н.Ако алейн иска ще дам такъв който съм го тествал  :fun:

AceRTeaM:
И на мен много ми допада идеята. :)  :clover:

zeraful:
 justmexd90, не съм особено запознат със самата процедура, това за предметите в чантата да, предполагам е възможно да са части от различни сетове. Примерно няма значение че каската е от т3, chest-а от т6, а раменете дори не са от сет. Тоест можеш да трансмютваш всеки предмет, стига да ти се намира в чантата, независимо дали пренадлежи към някакъв сет, или не. Единственото условие е да отговарят на "материала", тоест както каза cloth -> cloth (and so..) и да са за класа. Или се бъркам?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия