За това колко опит имам в 25-тици бъди сигурен,че е в пъти повече от твоя.А до това дали попа ставал за главен лекуващ си в голяма грешка.Приеста хаби най-много мана да хеалва(300-350 мана за флаш"ако критне връща % мана"-100-120=200),приеста флаш 700... греат 1300 паладина 700...а ако както ти казваш да спре да си напални маната за няколко сек,това означава,че си доста в страни от нещата...в райда тези 5-10 сек може да костват смърта на 25 играчи...В райда няма време да мислиш "абе гъза ли ме сърби или просто искам да го почеша"...
Моля пишете по темата не е направена за спорове,а за допълнителна информация към новите играчи или към тези,които имат въпроси относно дадения клас.
Ще ме извиняваш, ама от тук си личи колко знаеш за прийста, връща мана само при OVERHEAL, а не при крит.. кви са тия филми.. таланта се нарича 'Serendipity' виж го, моля те..
И.. в 25ци НЯМА само аз да хийлвам танка.. така че си прави сметките по-добре, моля те..
Priest-a има шанс за Клъркестинг Стейт, когато удари крит.. което reduce-ва маната на следващата магия с 100%.. казвам го чисто информативно..