Автор Тема: macros въпрос?  (Прочетена 1081 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен mimence

  • Knight
  • *
  • Публикации: 41
  • EVO Karma: -1
macros въпрос?
« -: Ноември 28, 2011, 08:52:35 pm »
Искам да си направя 2 щита да се пускат от едно копче,и двата са по 30 секунди(става въпрос за цитове на мейдж) може ли някой да ми каже как да си ги направя???
Животът е прекалено кратък за лоша музика, грозни мъже, бавни коли и проблемни връзки!

Неактивен zeraful

  • Rival
  • ******
  • Публикации: 1506
  • EVO Karma: 56
  • Само забравените мечти са неосъществими! ;>
  • ISP: Blizoo
  • Герой: Scream
Re: macros въпрос?
« Отговор #1 -: Ноември 28, 2011, 09:20:34 pm »
#showtooltip името на единия от двата щита <- това не е задължително, просто ще ти показва "показателите" на единия щит
/castsequence  първи щит, втори щит

... но трябва да натискаш по няколко пъти, за да се активират и двата, не става само с едно натискане ;)
    

Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate!

Неактивен mimence

  • Knight
  • *
  • Публикации: 41
  • EVO Karma: -1
Re: macros въпрос?
« Отговор #2 -: Ноември 29, 2011, 01:58:58 pm »
#showtooltip името на единия от двата щита <- това не е задължително, просто ще ти показва "показателите" на единия щит
/castsequence  първи щит, втори щит

... но трябва да натискаш по няколко пъти, за да се активират и двата, не става само с едно натискане ;)

a kak точно се прави защото много не разбирам,още се уча от приятеля ми  ;-D
отивам на макрос и после???
Животът е прекалено кратък за лоша музика, грозни мъже, бавни коли и проблемни връзки!

Неактивен The Aspect

  • Challenger
  • *******
  • Публикации: 2678
  • EVO Karma: 166
  • Sweet Desire
    • Night Legion
  • ISP: BGLan
  • Side: For The Alliance
  • Герой: Winlight, Frozenrose
Re: macros въпрос?
« Отговор #3 -: Ноември 29, 2011, 02:12:46 pm »
#showtooltip Spell name
/castsequence Spell name , Spell name
I'm everything you can imagine. And a little more.
   Winlight          Frozenrose          Saladin          Chaoswizard

Неактивен zeraful

  • Rival
  • ******
  • Публикации: 1506
  • EVO Karma: 56
  • Само забравените мечти са неосъществими! ;>
  • ISP: Blizoo
  • Герой: Scream
Re: macros въпрос?
« Отговор #4 -: Ноември 29, 2011, 02:13:43 pm »
a kak точно се прави защото много не разбирам,още се уча от приятеля ми  ;-D
отивам на макрос и после???

macros > new > след това избираш иконка и пишеш името му > ок > цъкаш върху макроса и долу, в големия правоъгълник пишеш това, което ти пейстнах (като разбира се го промениш с името на щитовете, там където пише "първи щит" "втори щит",  в предният ред > привлачваш иконката на макроса в бара (там където са ти магиите) > ок
    

Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate!

Неактивен Prahan

  • Emperor
  • ***
  • Публикации: 463
  • EVO Karma: -5
  • evo user
Re: macros въпрос?
« Отговор #5 -: Март 04, 2012, 11:15:14 pm »
Аз имам по-добра идея :)
#showtooltip Spell Name
/cast [mod:shift] Spell Name1
/cast [nomod] SpellName2
Aко искаш да си пуснеш магията(Spell Name1) натискаш шифт и съответния бинд на който си сложил макрото(може да го направиш и със алт или контрол като на мястото на "shift" напишеш - "ctrl","alt").
Aко искаш да си пуснеш другата магия(Spell Name2) просто натискаш макрото на който бинд си го сложил. :clover: